Amazoniet hanger klein

Productnr.: HANG115

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De kleine Amazoniet hanger is een prachtig stukje sieraden dat niet mag ontbreken in jouw collectie. Amazoniet staat bekend om zijn unieke groen-blauwe kleur en heeft een kalmerend effect op de geest. Deze kleine hanger is perfect om elke outfit net dat beetje extra flair te geven. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging aan je dagelijkse look of graag wat geluk en bescherming bij je draagt, deze Amazoniet hanger is een must-have. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige hanger toe aan je sieradencollectie!


Amazoniet

Bescherming - balans


Amazoniet kan werken bij klachten zoals huidproblemen, kramp opheffend, osteoporose, spierkramp, hersenen, tanden, botten, opname van calcium, stofwisseling, thymus en zenuwstelsel. Amazoniet beschermd ook tegen straling van bijvoorbeeld de computer en mobiele telefoon. Op emotioneel en mentaal vlak helpt Amazoniet bij agressie, angst & fobieën, emotioneel balans, beschermend, harmonie, hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit, liefdesverdriet, overprikkeling, rouw, stemmingswisselingen, trauma’s, verdriet, verlies, positieve werking op depressie en bipolaire stoornissen, wateraders en woede.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 4e chakra hartchakra, thv borstbeen (liefde voor jezelf, empathie, succes, aanpassingsvermogen, liefde en tederheid)
  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)


Sterrenbeeld:

♍ Maagd


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.


Geologie

Dit mineraal wordt gevormd als sediment (afzetting) op de bodem van de zee. Het is daarom ook opgebouwd uit dunne laagjes die duidelijk te herkennen zijn in het gesteente. Door neerslag (evaporatie) van diverse mineralen zoals kalium (K), Aluminium (Al) en Silicium (Si) wordt dit gesteente gevormd. Hiervoor is geen hoge druk of hoge temperatuur nodig.

Het gesteente werd in het verleden ook wel amazonesteen genoemd. Het is ook afkomstig uit het amazone gebied. De enige plaats waar dit gevormd wordt omdat juist hier de belangrijke bestanddelen aanwezig zijn.

Het dankt zijn naam dus aan de vindplaats.

Het wordt ook gevonden in het Oeral gebergte in Rusland.

Het gesteente is groen tot groenblauw van kleur en is gelaagd. De glans is mat tot glasachtig.


Chemie: KAlSi3O8.

Hardheid: 6

Dichtheid: 2,5