Apatiet split armband

Productnr.: ARM037

€ 8,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Apatiet split armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm, waardoor deze perfect is voor volwassenen. De Apatiet steen staat bekend om zijn krachtige helende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om het zelfvertrouwen te versterken en negatieve energie te transformeren. Met zijn prachtige blauwgroene tinten is deze armband niet alleen een mooie toevoeging aan je outfit, maar ook een bron van positieve energie. Draag deze armband dagelijks en ervaar de krachtige werking van de Apatiet steen.


Apatiet

Geestelijk balans - communicatie - concentratie


Apatiet werkt mogelijk bij klachten zoals artritis, artrose, calcium opname, bloeddruk verlagend, klieren, organen, ogen, duizeligheid, hoofdpijn, magnesium opname, cellen, eetlust opwekkend, gebit, gewrichten, groei, hoge bloeddruk, jicht, kalktekort, kraakbeen, metabolisme, stofwisseling, osteoporose, reuma en vitaliteit. Op emotioneel en mentaal vlak kan Apatiet helpen bij autisme, hyperactiviteit, apathie, woede, agressie, boosheid, geestelijk balans, persoonlijke kracht, motiverend, maakt ambitieus, helpt je doelen te bereiken, verminderd verwarring -zorgen -prikkelbaarheid - negatieviteit, communicatie en concentratie. stimuleert creativiteit en zelfexpressie, kalmerend, versterkt het geheugen en concentratie, spreken in het openbaar,


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)
  • 6e chakra voorhoofdchakra, thv je wenkbrauwen ( intuïtie, innerlijk weten, ontvankelijkheid, paranormale genezing, telepathie, empathie, spiritualiteit, idealisme)


Sterrenbeeld:

♒ Waterman

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.


Geologie

Dit mineraal wordt gevormd als sediment (afzetting) op de bodem van de zee. Het kan ook gevormd worden tijdens het stollingsproces van vulkanisch gesteente. Bij langzame stolling kan apatiet gevormd worden. Het bijzondere aan dit mineraal is dat het ook nog gevormd kan worden in holtes en scheuren, door water wat door het gesteente wordt verplaatst met daarin de ionen om een mineraal te vormen. Dit is een vorm van metamorfose.

Apatiet komt ook voor in biologische systemen. Zo is Hydroxyapatiet een belangrijk bestanddeel van tandglazuur en botten.

Afhankelijk van de ontstaanswijze en de aanwezigheid van verschillende mineralen zijn er ook verschillende soorten apatiet. Een basisbestandsdeel van apatiet is fosfor en behoort dan ook tot de groep (Strunz classificatie) van de fosfaten. Afhankelijk van de toevoeging wordt ook de kleur bepaald. Voorkomende kleuren zijn grijs, geel, groen, blauw, paars en roze. Het heeft een glasachtige glans.


Chemie: Afhankelijk van de aanwezigheid van mineralen

Hydroxyapatiet: Ca 10(PO 4 ) 6 (OH) 2

Fluorapatiet: Ca 10 (PO 4 ) 6 F 2

Chloorapatiet: Ca 10 (PO 4 ) 6 Cl 2

Hardheid: 5

Dichtheid: 3,2