Aquamarijn

Productnr.: KNUF009

€ 7,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Aquamarijn

Communicatie - concentratie - tolerantie - ontspanning


Aquamarijn werkt mogelijk bij klachten zoals allergieën, hooikoorts, voorhoofdholte ontsteking, stress gerelateerde darmklachten, auto immuunziektes, verkoelend, bijziendheid, huidaandoeningen, psoriasis, eczeem, gebit, hormoonstelsel, hypofyse, immuunsysteem, kaak, maag, ogen, keel, longen, ademhaling stelsel, tandvlees, bronchitis, verkoudheid, hoesten, schildklier, stembanden, strottenhoofd, tanden, vochtbalans en weerstand. Op emotioneel en mentaal vlak kan Aquamarijn helpen bij blokkades opheffen, doorstroming van energie, helder denken, scherp, doelgericht, verminderd boosheid-irritatie-stress, concentratie, eerlijk en tolerant, gefocust, volhardend, communicatie, hoog gevoeligheid, hoog sensitiviteit, ontspannen, kalmerend, spirituele ontwikkeling en spreken in het openbaar.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)


Sterrenbeeld:

♊ Tweelingen

♓ Vissen

♒ Waterman

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.