Aragoniet

Productnr.: KNUF053

€ 3,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Aragoniet

Aardend - kalmerend - stabiliserend - rustgevend


Aragoniet werkt mogelijk bij klachten zoals calcium opname, verwarmend, verkoudheid, spijsvertering, immuunsysteem, botten, kalktekort, kramp opheffend, magnesium opname, verwarmend en osteoporose. Op emotioneel en mentaal vlak kan Aragoniet helpen bij aarden, stabiliserend, kalmerend, stress, tegen overbelasting, burn-out, discipline, dwangmatige gedachten, geduld, obsessies, overspannenheid,kalmerend bij overgevoeligheid - innerlijke onrust - spanningen - woede, flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline, acceptatie, piekeren en verbinding met de aarde.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)


Sterrenbeeld:

♑ Steenbok


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.