Bronziet split armband

Productnr.: ARM032

€ 6,00
(1 stuk(s) = € 6,00)
incl. btw, excl. levering
Voorraad laag

Beschrijving

De Bronziet split armband is een prachtig accessoire voor volwassenen met een omtrek tussen de 16 en 18 cm. Deze armband is gemaakt van bronziet, een steen die bekend staat om zijn krachtige en beschermende eigenschappen. Bronziet wordt vaak gebruikt om negatieve energieën af te weren en innerlijke rust te bevorderen. Met zijn mooie natuurlijke kleuren en unieke uitstraling, is deze armband niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je outfit, maar ook een bron van positieve energie en bescherming. Voeg de Bronziet split armband toe aan je collectie en geniet van de voordelen die deze prachtige steen te bieden heeft.


Bronziet

Aarding - bescherming - innerlijke kracht - zelfvertrouwen


Bronziet werkt mogelijk bij klachten zoals ijzer tekort, hart en nieren. Op emotioneel en mentaalvlak kan Bronziet helpen bij aarding, berscherming, opbeurend, wilskracht, moed, zelfvertrouwen, assertiviteit, innerlijke rust, harmonie, controle over situaties krijgen, krachtige beschermer tegen vervloekingen en stuurt deze retour afzender,


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)
  • 2e chakra sacraalchakra, thv heiligbeen (emoties, smaak, behoeftes, trots, verandering, plezier)


Sterrenbeeld:

♌ Leeuw


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.


Geologie

Dit mineraal werd gevormd bij de afkoeling van de aardkorst en komt daarom ook voor in de diepere lagen. We zien het mineraal weer terugkomen als metamorf gesteente waar warmte en druk een belangrijke factor zijn voor het ontstaan hiervan. Maar ook plaatselijk in uitvloeiingsgesteente kan dit mineraal voorkomen. Het bestaat dan uit kleine kristallen.
Bronziet vinden we ook in steenmeteorieten.

Bronziet is de bruine variant van enstatiet. Het is een magnesium en silicium houdend mineraal waaraan ijzer wordt toegevoegd zodat de bruine kleur ontstaat.

Er kunnen grote kristallen voorkomen van wel 30 cm zoals gevonden bij Brevig in Noorwegen.

Door verwering ontstaat er serpentijn.

Chemie: Mg2Si2O6
Hardheid: 5,5 tot 6
Dichtheid: 3,3 tot 3,6