Dalmatier Jaspis split armband

Productnr.: ARM026

€ 6,00
(1 stuk(s) = € 6,00)
incl. btw, excl. levering
Voorraad laag

Beschrijving

De Dalmatiër Jaspis split armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm, waardoor deze perfect is voor volwassenen. De armband is gemaakt van prachtige Dalmatiër Jaspis, een steen die bekend staat om zijn beschermende en genezende eigenschappen. Door het dragen van deze armband kun je profiteren van de positieve energie en helende krachten van de Dalmatiër Jaspis. Met zijn unieke en natuurlijke uitstraling is deze armband een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. Bestel vandaag nog jouw Dalmatiër Jaspis split armband en ervaar de magie van deze bijzondere steen.


Dalmatiër Jaspis

Bescherming tegen negatieve energie - aarding - evenwicht


Dalmatier Jaspis werkt mogelijk bij klachten zoals zenuwen, verstuikingen, kraakbeen, reflexen. Op emotioneel en mentaal vlak kan Dalmatier Jaspis helpen bij aarden, bescherming tegen straling, computer straling, mobiele telefoon straling, negatieve straling, straling, verbinding met de aarde, opbeurend, geeft energie, helpt gedachtenstroom te remmen. Verminderd depressie, nachtmerries.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)
  • 2e chakra sacraalchakra, thv heiligbeen (emoties, smaak, behoeftes, trots, verandering, plezier)
  • 3e chakra zonnevlecht chakra, iets boven de navel (persoonlijke kracht, zenuwen, balans, zelfvertrouwen, persoonlijkheid)


Sterrenbeeld:

♍ Maagd


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.