Dolfijn Goudsteen

Productnr.: HANG064

€ 7,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De prachtige Dolfijn Goudsteen hanger is een uniek en betoverend stuk dat een vleugje speelsheid toevoegt aan elke outfit. Met een afmeting van ongeveer 5 cm, straalt deze hanger een warme gloed uit die je zeker zal betoveren. Elke hanger is uniek en kan iets afwijken van de foto, waardoor je een echt one-of-a-kind sieraad hebt. De Goudsteen stenen in de hanger hebben een prachtige glinstering die de aandacht trekt en je helpt om je innerlijke kracht en zelfvertrouwen te versterken. Voeg deze charmante Dolfijn Goudsteen hanger toe aan je collectie en laat je betoveren door zijn schoonheid.


Goudsteen

Positieve instelling - kracht - energie


Goudsteen kan werken bij klachten zoals maag, nieren, voortplantingsorganen, prostaat. Op emotioneel en mentaal vlak kan Goudsteen helpen bij kracht, energie, hoop, positieve kijk op het leven, opbeurend, depressies, individualiteit, ambitie, doelen bereiken.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.

  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)


Sterrenbeeld:

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.