Dolfijn Jade

Productnr.: HANG068

€ 7,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Dolfijn Jade hanger is een prachtig sieraad met een afmeting van ongeveer 5 cm. Perfect voor liefhebbers van dolfijnen en de mystieke eigenschappen van jade. Elk stuk is uniek en kan iets afwijken in grootte vanwege het handgemaakte karakter. De jade steen staat bekend om zijn helende en beschermende eigenschappen, waardoor deze hanger niet alleen mooi is om te dragen, maar ook een positieve energie met zich meebrengt. Voeg deze betoverende Dolfijn Jade hanger toe aan je collectie en geniet van de rustgevende krachten die het met zich meebrengt. Perfect om cadeau te doen aan jezelf of een speciaal iemand.


Jade

bescherming - geluk - voorspoed


Jade kan werken bij klachten zoals bedplassen, bevalling, bijnieren, blaasontsteking, nieren, nierstenen, vochtbalans, zwanger worden, vruchtbaarheid, milt, cellulaire regeneratie, herstel na ziekte of operatie, zenuwstelsel, hart. Op emotioneel en mentaal vlak kan Jade helpen bij bescherming tegen ongeluk, bedrog, uitbuiting en pech. Geluk, gifstoffen, irritatie, ontgiftend, rijkdom, succes, voorspoed, liefde, trouw, vriendschap, wijsheid, kalmerend, stabiliserend, negatieve gedachten, boosheid, verdriet, angst, schuldgevoel, hulpeloosheid, voor jezelf opkomen.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 4e chakra hartchakra, thv borstbeen (liefde voor jezelf, empathie, succes, aanpassingsvermogen, liefde en tederheid)


Sterrenbeeld:

♉ Stier

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.