Dolfijn Sodaliet

Productnr.: HANG073

€ 7,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Dolfijn Sodaliet hanger is een prachtig en uniek sieraad dat ongeveer 5 cm groot is, hoewel de exacte afmetingen kunnen variëren per hanger. De diepblauwe sodaliet steen straalt een rustgevende energie uit en wordt vaak geassocieerd met innerlijke vrede en intuïtie. Deze hanger is perfect voor liefhebbers van dolfijnen en spirituele sieraden. Voeg deze betoverende Dolfijn Sodaliet hanger toe aan je collectie en geniet van de positieve vibraties die hij met zich meebrengt.


Sodaliet

Zelfvertrouwen - zelfrespect - uiten van je mening en gevoelens


Sodaliet kan werken bij klachten zoals keel, hals, pijnappelklier, strottenhoofd, stembanden, heesheid, koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, evenwichtige stofwisseling, vloeistof opname. Op emotioneel en mentaal vlak kan Sodaliet helpen bij inzicht, trouw aan jezelf, zelfacceptatie, zelfrespect, zelfvertrouwen, doorbreekt gedachten en gedragspatronen zoals zelfverdediging mechanisme, schuldgevoelens, angsten en fobieën. Vrijheidsdrang, idealisme, waarheid, uiten van mening en gevoelens. Logica, rationeel denken, objectiviteit, intuïtie, absorbeert elektromagnetische straling van o.a. computers en mobiele telefoons.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)
  • 6e chakra voorhoofdchakra, thv je wenkbrauwen ( intuïtie, innerlijk weten, ontvankelijkheid, paranormale genezing, telepathie, empathie, spiritualiteit, idealisme)


Sterrenbeeld:

♐ Boogschutter


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.


Geologie

Dit is een vrij zeldzaam mineraal dat ontstaat bij de stolling van gesteente. Deze smelt bevat veel natrium. Een van de voorwaarden om sodaliet te vormen. Het mineraal is onderdeel van de veldspaatgroep. Veldspaten vormen een belangrijk onderdeel van graniet dat veel voorkomt. Het mineraal komt het meest voor op plaatsen waar weinig kwarts aanwezig is. Het element silicium is wel onderdeel van het mineraal sodaliet.

Het werd als eerste gevonden op Groenland maar ondertussen zijn er meerdere locaties waar het mineraal wordt ontgonnen. Zoals Kola een schiereiland van Rusland, Brits-Columbia, noord Namibië en natuurlijk op Groenland in het llimaussaq-complex.


Chemie: Na8Al6Si6O24Cl2

Hardheid: 5 tot 5,5

Dichtheid: 2,2