Fluoriet split armband

Productnr.: ARM024

€ 6,00
(1 stuk(s) = € 6,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Deze prachtige Fluoriet split armband is een must-have accessoire voor volwassenen. De armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm en is daarmee geschikt voor de meeste pols maten. Fluoriet is een edelsteen die bekend staat om zijn beschermende en reinigende eigenschappen. Met deze armband om je pols, kun je genieten van de helende energie van Fluoriet terwijl je er ook nog eens stijlvol uitziet. Een perfecte toevoeging aan je sieradencollectie!


Fluoriet

Bescherming - harmonie - emotioneel balans - intuitie - spirituele vaardigheden - zelf genezend vermogen - herstel


Fluoriet kan werken bij klachten zoals ontgiftend, pijnstillend, ontstekingsremmend, antiviraal, immuunsysteem, cholesterol gehalte, infecties, voedselintoleranties, gordelroos, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, slijmvliezen, bronchitis, verkoudheid, griep, longontsteking, duizeligheid, huid, zenuwen, zenuwpijn. Op emotioneel en mentaal vlak kan Fluoriet helpen bij beschermend, reinigend, stabiliserend, negatieve energie en straling zoals van computer en telefoon. Maakt het hoofd helder, mentale ruis, concentratie, geheugen, goed steen voor tijdens studie, examens, leerstoornissen zoals dyslexie. Balans geest, stress, angst, spanning, mentale en creatieve blokkades doorbreken, scherpe geest, remt gedachtestroom.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.

  • 4e chakra hartchakra, thv borstbeen (liefde voor jezelf, empathie, succes, aanpassingsvermogen, liefde en tederheid)
  • 7e chakra kruinchakra, bovenkant schedel (Spiritualiteit, kracht, paranormale ontwikkeling, geloof, onthechten)Sterrenbeeld:

♒ Waterman

♓ Vissen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.