Goudsteen split armband

Productnr.: ARM035

€ 8,00
(1 stuk(s) = € 8,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Draag deze prachtige Goudsteen split armband om je pols om je outfit compleet te maken. De armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm, waardoor deze geschikt is voor volwassenen. Goudsteen staat bekend om zijn helende en beschermende eigenschappen, waardoor het een perfecte toevoeging is aan je sieradencollectie. Deze armband is niet alleen stijlvol, maar draagt ook bij aan je welzijn. Bestel nu en voeg deze unieke Goudsteen armband toe aan je collectie!


Goudsteen

Positieve instelling - kracht - energie


Goudsteen kan werken bij klachten zoals maag, nieren, voortplantingsorganen, prostaat. Op emotioneel en mentaal vlak kan Goudsteen helpen bij kracht, energie, hoop, positieve kijk op het leven, opbeurend, depressies, individualiteit, ambitie, doelen bereiken.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.

  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)


Sterrenbeeld:

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.