Granaat

Productnr.: KNUF055

€ 3,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Granaat

Kracht - energie - doorzettingsvermogen - zelfvertrouwen - optimisme


Granaat werkt mogelijk bij klachten zoals bloedcirculatie, bloed, doorbloeding, frigiditeit, ijzertekort, lichamelijke kracht, immuunsysteem, koude handen en voeten, hart, longen, metabolisme, opname van ijzer, vitamines, mineralen en voedingsstoffen, seksualiteit, seksuele problemen, stofwisseling, uithoudingsvermogen, verwarming, vitaliteit en vruchtbaarheid bij mannen. Op emotioneel en mentaal vlak kan Granaat helpen bij burn-out, crisis situaties, uithoudingsvermogen, hoop, levensvreugde, daadkracht, doorzettingsvermogen, beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd, energie, levenskracht, libido, moed, onzekerheid, optimisme, overspannenheid, vreugde, wilskracht en zelfvertrouwen.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.

  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)


Sterrenbeeld:

♈ Ram

♌ Leeuw

♏ Schorpioen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.