Hematiet

Productnr.: KNUF052

Op voorraad

Beschrijving

Hematiet

Aarding - bescherming - zuivering - moed - zelfvertrouwen - concentratie - informatieverwerking


Hematiet werkt mogelijk bij klachten zoals bloedarmoede, bloed, benen, bloedcirculatie, bloedneus, doorbloeding, pijnstillend, ontgiftend, lever, aders, slapeloosheid, ijzertekort, kneuzingen, menstruatieklachten, ontkrampend, PMS, rode bloedcelen en trombose. Op emotioneel en mentaal vlak kan Hematiet helpen bij aarden, geheugen, zuiverend, beschermend, absorbeert negatieve energie, stabiliseert de aura en chakra's en brengt hiermee balans. harmonie, moed, wilskracht, zelfvertrouwen, eigenwaarde, verminderd zorgen en stress, concentratie, verbinding met de aarde en verslaving. Hematiet helpt ook heel goed bij het absorberen van stralingen. Het is daarnaast ook een goede steen voor afkicken van een verslaving of dwangstoornis.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)


Sterrenbeeld:

♒ Waterman

♈ Ram


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.