Jade split armband

Productnr.: ARM021

€ 6,00
(1 stuk(s) = € 6,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Jade split armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm en is daarmee ideaal voor volwassenen. De armband is gemaakt van prachtige Jade steen, die bekend staat om zijn helende en beschermende eigenschappen. Jade staat symbool voor geluk, gezondheid en welvaart en wordt al eeuwenlang gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld. Met deze armband voeg je niet alleen een stijlvol accessoire toe aan je outfit, maar profiteer je ook van de positieve energie die Jade met zich meebrengt. Een must-have voor iedereen die op zoek is naar balans en harmonie in het leven. Bestel nu en ervaar zelf de kracht van Jade!


Jade

bescherming - geluk - voorspoed


Jade kan werken bij klachten zoals bedplassen, bevalling, bijnieren, blaasontsteking, nieren, nierstenen, vochtbalans, zwanger worden, vruchtbaarheid, milt, cellulaire regeneratie, herstel na ziekte of operatie, zenuwstelsel, hart. Op emotioneel en mentaal vlak kan Jade helpen bij bescherming tegen ongeluk, bedrog, uitbuiting en pech. Geluk, gifstoffen, irritatie, ontgiftend, rijkdom, succes, voorspoed, liefde, trouw, vriendschap, wijsheid, kalmerend, stabiliserend, negatieve gedachten, boosheid, verdriet, angst, schuldgevoel, hulpeloosheid, voor jezelf opkomen.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 4e chakra hartchakra, thv borstbeen (liefde voor jezelf, empathie, succes, aanpassingsvermogen, liefde en tederheid)


Sterrenbeeld:

♉ Stier

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.