Lapis Lazuli split armband

Productnr.: ARM005

€ 8,00
(1 stuk(s) = € 4,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Lapis Lazuli split armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm en is perfect geschikt voor volwassenen. Deze armband is gemaakt van Lapis Lazuli, een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn diepblauwe kleur en spirituele eigenschappen. Voeg een vleugje elegantie en mystiek toe aan je outfit met deze unieke en betoverende armband. Met zijn tijdloze uitstraling en helende energie is de Lapis Lazuli split armband een must-have accessoire voor iedereen die houdt van natuurlijke schoonheid en spirituele verbinding. Koop vandaag nog de Lapis Lazuli split armband en voeg een vleugje luxe toe aan je sieradencollectie.


Lapis Lazuli

Wijsheid - intellectuele vaardigheden - harmonieuze relaties en vriendschappen - spirituele ontwikkeling


Lapis Lazuli kan werken bij klachten zoals keel, strottenhoofd, stembanden, schildklier, gehoor, ogen, huid, hartritme, bloedcirculatie, zenuwstelsel, hersenen, duizeligheid, evenwichtsstoornissen, slapeloosheid, hoofdpijn, migraine, depressie, dementie, ziekte van Alzheimer, ADHD, autisme, herstel na een herseninfarct of TIA, hoge bloeddruk, slaapproblemen, spanningshoofdpijn. Op emotioneel en mentaal vlak kan Lapis Lazuli helpen bij wijsheid, verlichting, inzicht, geheugen, intellectuele vaardigheden, zelfinzicht, harmonieuze relaties en vriendschappen, verminderd eenzaamheid, sociaal, meelevend, kalmerend, boosheid, irritatie, duidelijke en eerlijke communicatie, spirituele vaardigheden, intuïtie, helder denken, neerslachtigheid, suïcidaliteit, zelfmoordneigingen.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)
  • 6e chakra voorhoofdchakra, thv je wenkbrauwen ( intuïtie, innerlijk weten, ontvankelijkheid, paranormale genezing, telepathie, empathie, spiritualiteit, idealisme)


Sterrenbeeld:

♐ Boogschutter

♒ Waterman

♓ Vissen

♑ Steenbok

♏ Schorpioen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.


Geologie

Lapis lazuli is een metamorf gesteente. Dat wil zeggen dat dit onder grote druk en hoge temperaturen is ontstaan. Hierbij worden mineralen die zich in het gesteente bevinden opnieuw gerangschikt. Lapis is een mineraal dat bestaat uit een mengeling van diverse mineralen. Het hoofdbestanddeel is calciet. De blauwe kleur wordt veroorzaakt door het mineraal lazuriet. Ook kenmerkend voor lapis lazuli is de aanwezigheid van pyriet die vaak duidelijk in het mineraal opblinkt.

Maar nog meer mineralen komen voor zoals sodaliet, afganiet, mica, dolomiet, diopsiet en nog een aantal andere.

Dus lapis lazuli is een samenklontering van diverse mineralen die in het diepste van de aardkorst is gevormd.

Het wordt voornamelijk gevonden in Afghanistan. Maar komt ook voor in Chili, Rusland, Argentinië, Canada en in enkele staten van de Verenigde Staten.


Chemie: Na3Ca(Al3Si3O12)S

Hardheid: 5 tot 5,5

Dichtheid: 2,4