Larvikiet

Productnr.: KNUF024

€ 3,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Larvikiet

Bescherming - aarding - reiniging


Larvikiet werkt mogelijk bij klachten zoals verkoelend, kalmerend, huidproblemen, hersenaandoeningen (bv herstel hersenbloeding), hoge bloeddruk. Op emotioneel en mentaal vlak kan Larvikiet mogelijk helpen bij beschermend, reinigend, aardend, beschermd tegen negatieve energie, kalmeert, geduldig, inzichtgevend, intelligentie, geheugen, informatieverwerking, helpt bij studie en leerstoornissen.


Chakra:


De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.

  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)
  • 6e chakra voorhoofdchakra, thv je wenkbrauwen ( intuïtie, innerlijk weten, ontvankelijkheid, paranormale genezing, telepathie, empathie, spiritualiteit, idealisme)


Sterrenbeeld:


♊ Tweelingen

♎ Weegschaal

♒ Waterman

♋ Kreeft

♏ Schorpioen

♓ Vissen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.