Maansteen (regenboog)

Productnr.: KNUF002

€ 5,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Regenboog Maansteen

Het goddelijke vrouwelijke - spirituele bescherming - spirituele ontwikkeling


Regenboog Maansteen werkt mogelijk bij klachten zoals bioritme, hormonale cyclus, voortplantingssysteem, vruchtbaarheid, alvleesklier, pijnappelklier, vochtbalans, vochtophoping, oedeem, ondersteunt bij zwangerschap, bevalling en het geven van borstvoeding, baarmoeder, eierstokken, geslachtsklieren, vrouwelijke geslachtsorganen, hormoonstelsel, melkproductie, schildklier. Op emotioneel en mentaal vlak kan Regenboog Maansteen helpen bij energie van de maan, goddelijke vrouwelijke, intuïtie, zelfinzicht, vrouwelijke kracht, mannen kan het helpen bij emoties,, mannelijke en vrouwelijke in balans brengen (yin yang), harmonie brengen natuurlijke ristmes en cycli, stemmingswisselingen, spirituele bescherming, dromen,


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.

  • 2e chakra sacraalchakra, thv heiligbeen (emoties, smaak, behoeftes, trots, verandering, plezier)
  • 6e chakra voorhoofdchakra, thv je wenkbrauwen ( intuïtie, innerlijk weten, ontvankelijkheid, paranormale genezing, telepathie, empathie, spiritualiteit, idealisme)
  • 7e chakra kruinchakra, bovenkant schedel (Spiritualiteit, kracht, paranormale ontwikkeling, geloof, onthechten)


Sterrenbeeld:

♋ Kreeft

♎ Weegschaal

♏ Schorpioen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.