Maansteen split armband

Productnr.: ARM012

€ 8,00
(1 stuk(s) = € 8,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Maansteen split armband is een prachtig sieraad dat perfect is voor volwassenen. Met een omtrek tussen de 16 en 18 cm past deze armband comfortabel om de pols. Maansteen staat bekend om zijn unieke glans en wordt vaak geassocieerd met intuïtie en vrouwelijke energie. Deze armband is een elegante toevoeging aan elke outfit en kan zowel casual als formeel gedragen worden. Voeg een vleugje mystiek toe aan je look met de Maansteen split armband!


Maansteen

Vruchtbaarheid - het goddelijke vrouwelijke - intuïtie - balans


Maansteen kan werken bij klachten zoals bioritme, hormonale cyclus, voortplantingssysteem, vruchtbaarheid, alvleesklier, pijnappelklier, vochtbalans, vochtophoping, oedeem, ondersteunt bij zwangerschap, bevalling en het geven van borstvoeding, baarmoeder, eierstokken, geslachtsklieren, vrouwelijke geslachtsorganen, hormoonstelsel, melkproductie. Op emotioneel en mentaal vlak kan Maansteen helpen bij energie van de maan, goddelijke vrouwelijke, intuïtie, zelfinzicht, vrouwelijke kracht, mannen kan het helpen bij emoties,, mannelijke en vrouwelijke in balans brengen (yin yang), harmonie brengen natuurlijke ristmes en cycli, stemmingswisselingen.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 2e chakra sacraalchakra, thv heiligbeen (emoties, smaak, behoeftes, trots, verandering, plezier)
  • 6e chakra voorhoofdchakra, thv je wenkbrauwen ( intuïtie, innerlijk weten, ontvankelijkheid, paranormale genezing, telepathie, empathie, spiritualiteit, idealisme)
  • 7e chakra kruinchakra, bovenkant schedel (Spiritualiteit, kracht, paranormale ontwikkeling, geloof, onthechten)


Sterrenbeeld:

♋ Kreeft

♏ Schorpioen

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.