Malachiet

Productnr.: KNUF008

€ 8,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Malachiet

Bescherming - emotioneel balans - gezonde relaties - genezing


Malachiet kan werken bij klachten zoals ontgiftend, bloeddrukverlagend, immuunsysteem, astma, artritis, artrose, jicht, botbreuken, epilepsie, duizeligheid, fibromyalgie, hart en vaat aandoeningen, vrouwelijke geslachtsorganen, vrouwelijke hormonen, (pre)menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen (emotioneel/trauma) ondersteuning bij bevalling, alvleesklier, eierstokken, versnellen genezingsproces, geslachtsklieren. Op emotioneel en mentaal vlak kan Malachiet helpen bij beschermd tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie of gevaar. Zorgt voor balans, stabiliteit, verminderd agst. Helpt blokkades op te heffen en negatieve gedragspatronen los te laten. Empathie, begrip, gezonde relaties, schaamte.Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra


  • 4e chakra hartchakra, thv borstbeen (liefde voor jezelf, empathie, succes, aanpassingsvermogen, liefde en tederheid)


Sterrenbeeld:

♏ Schorpioen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.