Opaliet split armband

Productnr.: ARM033

€ 6,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Opaliet is een prachtige en mysterieuze steen die wordt gebruikt in deze Opaliet split armband. De armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm en is daarmee geschikt voor volwassenen. Opaliet staat bekend om zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen, wat deze armband perfect maakt voor dagelijks gebruik. De glinsterende en iriserende kleuren van de Opaliet stenen zorgen ervoor dat deze armband een echte eyecatcher is. Of je nu op zoek bent naar een mooi sieraad voor jezelf of een uniek cadeau voor een geliefde, deze Opaliet split armband is een geweldige keuze. Voeg een vleugje magie toe aan je outfit met deze prachtige Opaliet armband!


Opaliet

Helderheid van geest - opbeurend - verlichtend - in je kracht staan


Opaliet kan werken bij klachten zoals verwarmend, ontspand, soepele spieren, longen. Op emotioneel en mentaal vlak kan Opaliet helpen bij verlichtend, opbeurend, herder hoofd, staande houden in belastende situaties.


Opaliet is een synthetische steen gemaakt van glas. Deze is dus door de mens zelf gemaakt.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


Sterrenbeeld:

♏ Schorpioen

♐ Boogschutter

♓ Vissen

♋ Kreeft


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.