Sodaliet split armband

Productnr.: ARM006

€ 6,00
(1 stuk(s) = € 3,00)
incl. btw, excl. levering
Voorraad laag

Beschrijving

De Sodaliet split armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm, wat ideaal is voor volwassenen. Sodaliet staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om emotionele balans en zelfvertrouwen te bevorderen. Deze prachtige armband is niet alleen een trendy accessoire, maar kan ook helpen om innerlijke rust te vinden en negatieve energieën af te weren. Voeg deze unieke en stijlvolle armband toe aan je collectie voor een vleugje positiviteit en bescherming. Maak een statement en geniet van de voordelen van de krachtige Sodaliet edelsteen met deze prachtige armband.


Sodaliet

Zelfvertrouwen - zelfrespect - uiten van je mening en gevoelens


Sodaliet kan werken bij klachten zoals keel, hals, pijnappelklier, strottenhoofd, stembanden, heesheid, koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, evenwichtige stofwisseling, vloeistof opname. Op emotioneel en mentaal vlak kan Sodaliet helpen bij inzicht, trouw aan jezelf, zelfacceptatie, zelfrespect, zelfvertrouwen, doorbreekt gedachten en gedragspatronen zoals zelfverdediging mechanisme, schuldgevoelens, angsten en fobieën. Vrijheidsdrang, idealisme, waarheid, uiten van mening en gevoelens. Logica, rationeel denken, objectiviteit, intuïtie, absorbeert elektromagnetische straling van o.a. computers en mobiele telefoons.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)
  • 6e chakra voorhoofdchakra, thv je wenkbrauwen ( intuïtie, innerlijk weten, ontvankelijkheid, paranormale genezing, telepathie, empathie, spiritualiteit, idealisme)


Sterrenbeeld:

♐ Boogschutter


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.


Geologie

Dit is een vrij zeldzaam mineraal dat ontstaat bij de stolling van gesteente. Deze smelt bevat veel natrium. Een van de voorwaarden om sodaliet te vormen. Het mineraal is onderdeel van de veldspaatgroep. Veldspaten vormen een belangrijk onderdeel van graniet dat veel voorkomt. Het mineraal komt het meest voor op plaatsen waar weinig kwarts aanwezig is. Het element silicium is wel onderdeel van het mineraal sodaliet.

Het werd als eerste gevonden op Groenland maar ondertussen zijn er meerdere locaties waar het mineraal wordt ontgonnen. Zoals Kola een schiereiland van Rusland, Brits-Columbia, noord Namibië en natuurlijk op Groenland in het llimaussaq-complex.


Chemie: Na8Al6Si6O24Cl2

Hardheid: 5 tot 5,5

Dichtheid: 2,2