Toermalijn

Productnr.: KNUF059

€ 3,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Toermalijn

Bescherming tegen alle vormen van negatieve energie en straling


Toermalijn kan op emotioneel en mentaal vlak helpen bij reinigend, beschermend, aardend, balans in lichaam en geest, zet negatieve energie, gedachten om in positieve. Reinigt aura en lichaam, verwijdert negatieve energie, balans in chakra’s, lichaam en emoties. Ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed, verminderd blokkades, angst en aannemen slachtofferrol.


Naast de werking van Toermalijn werkt Zwarte Toermalijn bij klachten zoals immuunsysteem, pijn, dyslexie. Op emotioneel en mentaal vlak kan Zwarte Toermalijn helpen bij aardend, beschermd tegen negatieve energie. Straling van telefoons, computers, elektromagnetische straling, milieuvervuiling, chemicaliën, wateraders, stress en spanningen. Ontspannend, vitaliteit, neutrale houding, logisch en rationeel denken.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)


Sterrenbeeld:

♎ Weegschaal

♏ Schorpioen

♑ Steenbok


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.