Turkoois split armband

Productnr.: ARM007

€ 8,00
(1 stuk(s) = € 8,00)
incl. btw, excl. levering
Voorraad laag

Beschrijving

De Turkoois split armband heeft een omtrek tussen de 16 en 18 cm en is daarmee perfect geschikt voor volwassenen. De prachtige turkoois stenen zorgen voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Deze armband is een echte eyecatcher en kan zowel casual als chic gedragen worden. Het is een tijdloos accessoire dat een vleugje kleur en elegantie toevoegt aan elke outfit. Met deze Turkoois split armband om je pols, ben je verzekerd van een trendy en modieuze look. Bestel nu en voeg deze mooie armband toe aan je collectie!

Turkoois

Bescherming - geluk - balans


Turkoois kan klachten zoals artritis, artrose, blaasontsteking, immuunsysteem, jicht, keel, kramp opheffend, maag, metabolisme, ogen, ontgiften, ontstekingsremmend, opname van voedingstoffen, lichamelijke pijn, reuma, staar, stofwisseling, uitputting, zuiverend, pijnstillend, kalmerend, verkoelend, longen, nek, oren, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, virusinfecties, vitaliteit, ziekte en helpt bij een goede weerstand. Op emotioneel en mentaal vlak helpt Turkoois bij bescherming tegen ongeluk, creativiteit, empathie, levenspad volgen/vinden, bescherming tegen negatieve energie, paniekaanvallen, relatieproblemen, rustgevend, bipolaire stoornissen, stemmingswisselingen, voorspoed, geluk, evenwicht, straling van telefoons en computers, stress, depressie, zelfdestructief gedrag, angst, accepteren zoals je bent, loslaten schuldgevoel, schaamte en spijt.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)


Sterrenbeeld:

♒ Waterman

♓ Vissen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.