Unakiet split armband

Productnr.: ARM016

€ 6,00
(1 stuk(s) = € 6,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Unakiet split armband is een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. Met een omtrek tussen de 16 en 18 cm is deze armband perfect voor volwassenen. Unakiet staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor het balanceren van emoties en het versterken van spirituele groei. Deze armband is niet alleen stijlvol, maar kan ook een positieve bijdrage leveren aan je welzijn. Draag de Unakiet split armband met trots en laat zijn energie je ondersteunen in je dagelijkse leven.


Unakiet

Aardend - bescherming - genezing - herstel


Unakiet werkt mogelijk bij klachten zoals stimuleert zelf genezend vermogen, herstel na ziekte of verwonding, uithoudingsvermogen, immuunsysteem, weerstand, geslachtsorganen, bevorderd gewichtstoename (als dat nodig is), haargroei, goed verloop zwangerschap. Op emotioneel en mentaal vlak kan Unakiet helpen bij aardend, kalmerend, inzicht gevend, denk- en gedragspatronen doorbreken, geestelijke groei, absorbeert elektromagnetische straling,


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.

  • 1e chakra wortelchakra, thv stuitje (levenskracht, warmte, kracht, wilskracht, ambitie, genegenheid)
  • 4e chakra hartchakra, thv borstbeen (liefde voor jezelf, empathie, succes, aanpassingsvermogen, liefde en tederheid)


Sterrenbeeld:

♏ Schorpioen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.


Geologie

Unakiet is een metamorf gesteente. Dat wil zeggen dat dit onder grote druk en hoge temperaturen is ontstaan. Hierbij worden mineralen die in het gesteente zich bevinden opnieuw gerangschikt. Dit verklaart de duidelijke 2 kleuren die het mineraal bevat. De rode kleur is van een veldspaat die we ook vaak terugzien bij graniet (rode granietsoorten). De groene kleur is afkomstig van epidoot. Dit mineraal komen we ook in kristalvorm tegen en ook afzonderlijk te verkrijgen. Naast deze 2 duidelijk aanwezige mineralen komt er ook nog kwarts in voor.

Unakiet wordt veel gevonden in Zuid-Afrika.


Chemie: Epidoot: Ca2(Al,Fe3+)3(SiO4)3(OH)

Kalium Veldspaat: KAlSi3O8

Hardheid: 6 tot 7

Dichtheid: 2,8 tot 3,2