Witte Jade broekzaksteen

Productnr.: KNUF087

€ 4,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Witte Jade

bescherming - geluk - voorspoed


Jade kan werken bij klachten zoals bedplassen, bevalling, bijnieren, blaasontsteking, nieren, nierstenen, vochtbalans, zwanger worden, vruchtbaarheid, milt, cellulaire regeneratie, herstel na ziekte of operatie, zenuwstelsel, hart. Op emotioneel en mentaal vlak kan Jade helpen bij bescherming tegen ongeluk, bedrog, uitbuiting en pech. Geluk, gifstoffen, irritatie, ontgiftend, rijkdom, succes, voorspoed, liefde, trouw, vriendschap, wijsheid, kalmerend, stabiliserend, negatieve gedachten, boosheid, verdriet, angst, schuldgevoel, hulpeloosheid, voor jezelf opkomen, connectie met hogere energieën, intuïtie, beschermd tegen afleiding en besluitenloosheid.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 4e chakra hartchakra, thv borstbeen (liefde voor jezelf, empathie, succes, aanpassingsvermogen, liefde en tederheid)


Sterrenbeeld:

♉ Stier

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.