Ametrien

Productnr.: KNUF025

€ 3,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Ametrien

Opbeurend - beschermend - positief in het leven staan - positief handelen


Ametrien werkt mogelijk bij klachten zoals burn-out, CVS (Chronisch vermoeidheid syndroom), ME (Myalgische encefalomyelitis), vermoeidheid, ontgiftend, reinigend, geeft energie, hoofdpijn, migraine, immuunsystemen, uitputting en zenuwstelsel. Op emotioneel en mentaal vlak kan Ametrien helpen bij angsten en fobieën, gevoel en verstand in balans, intuïtie, blokkades opheffen, depressie, creativiteit, doorstroming van energie, eigenwaarde, energie, innerlijke rust, levensvreugde, neerslachtigheid, negatieve gedachten, optimisme, overspannenheid, rustgevend, stemmingsverbetering, suïcidaliteit, vreugde, zelfvertrouwen, zelfinzicht, positief in het leven staan, ontspannend, verminderd stress, zelfdestructief gedrag en zelfrespect.


chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 3e chakra zonnevlecht chakra, iets boven de navel (persoonlijke kracht, zenuwen, balans, zelfvertrouwen, persoonlijkheid)
  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)
  • 7e chakra kruinchakra, bovenkant schedel (Spiritualiteit, kracht, paranormale ontwikkeling, geloof, onthechten)


Sterrenbeeld:

♎ Weegschaal


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.