Turkoois nugget 6,5 x 4,5 x 4 cm | 151 gram

Productnr.: MIN003.001

€ 44,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Deze prachtige Turkoois nugget is een unieke toevoeging aan je mineraalcollectie. Met afmetingen van 65 mm in lengte, 45 mm in hoogte en 40 mm in breedte, weegt deze schitterende steen 151 gram. De Turkoois op de foto is precies de steen die je thuisgestuurd krijgt, dus je weet precies wat je kunt verwachten. Turkoois staat bekend om zijn beschermende en geneeskrachtige eigenschappen, en wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn schoonheid. Voeg deze prachtige Turkoois nugget toe aan je collectie en geniet van de positieve energie die deze steen met zich meebrengt. Versier je huis met deze unieke en betoverende steen, en ervaar zelf de magie van Turkoois.


Turkoois

Bescherming - geluk - balans


Turkoois kan klachten zoals artritis, artrose, blaasontsteking, immuunsysteem, jicht, keel, kramp opheffend, maag, metabolisme, ogen, ontgiften, ontstekingsremmend, opname van voedingstoffen, lichamelijke pijn, reuma, staar, stofwisseling, uitputting, zuiverend, pijnstillend, kalmerend, verkoelend, longen, nek, oren, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, virusinfecties, vitaliteit, ziekte en helpt bij een goede weerstand. Op emotioneel en mentaal vlak helpt Turkoois bij bescherming tegen ongeluk, creativiteit, empathie, levenspad volgen/vinden, bescherming tegen negatieve energie, paniekaanvallen, relatieproblemen, rustgevend, bipolaire stoornissen, stemmingswisselingen, voorspoed, geluk, evenwicht, straling van telefoons en computers, stress, depressie, zelfdestructief gedrag, angst, accepteren zoals je bent, loslaten schuldgevoel, schaamte en spijt.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)


Sterrenbeeld:

♒ Waterman

♓ Vissen


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.