Valkenoog (blauw) split armband

Productnr.: ARM008

€ 6,00
(1 stuk(s) = € 6,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De blauwe Valkenoog split armband is een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. Met een omtrek tussen de 16 en 18 cm is deze armband geschikt voor volwassenen. De Valkenoog steen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en wordt vaak gebruikt voor het afweren van negatieve energieën. Draag deze armband dagelijks als een talisman om jezelf te beschermen en in balans te blijven. De blauwe tint van de steen voegt een vleugje kleur toe aan je outfit en past goed bij zowel casual als formele kledingstijlen. Laat de kracht van de Valkenoog steen je begeleiden en beschermen, waar je ook gaat.


Valkenoog

Aarding - inzicht - vermindert negatieve emoties


Valkenoog kan werken bij klachten zoals beven, overactieve seksuele drang, hyperactiviteit, overmatige hormoonproductie, vertraagd stofwisseling, bloedvaten, darmen en benen. Op emotioneel en mentaal vlak kan Valkenoog helpen bij besluitvaardigheid, mediamieke gave, nervositeit, paranormale vermogens, stemmingswisselingen, zenuwachtigheid, inzicht, remt angst, emoties en agressie. Doorbreekt gedrag en denkpatronen. Verminderd pessimisme en slachtofferhouding.


Chakra:

De werking in zijn algemeen is sterk afhankelijk van de kleur van de steen. De kleur van de steen correspondeert met de kleur van de chakra.


  • 5e chakra keelchakra, thv de keel (communicatie, spraak, creativiteit, spiritualiteit, zelfvertrouwen)


Sterrenbeeld:

♒ Waterman


Disclaimer: Wij adviseren te allen tijde een arts of medici te raadplegen voor uw klachten alvorens het gebruik van stenen. Stenen zullen u niet genezen, maar kunnen u wel helpen en ondersteunen tijdens de behandeling van een reguliere arts.


De foto’s zijn ter indicatie, u ontvangt een vergelijkbaar product. We werken met natuurproducten wat maakt dat iedere steen anders is.